Coretan sebekum tido

Assalamualaikum,

Sekarang nie pukul 12.40am.. Ieda NGAN fayyad da tdo.. Aku still dok belek2 hset.. Ehh.. Tetibe de plak fayyad.. Post sebelum nie xde fayyad... Sape fayyad?? Name die Nazim Fayyad bin Nizam.. Eh name aku da kt blakang plak.. Mcm plek jek.. Tapi ekceli fayyad da 8 bulan pun.. Aku jek yg DA lame xmenulis Kat sini...

Post nice cume no test jek app aku install Kat tablet aku.. Boleh ke nk post blog through tablet.. Dan semesti nyer boleh.. Aku jek yg malas nk explore.. Tap I bengang tol type bile Ade auto correct nie.. Semue nk kene check.. Pandai 2 jek betolkan tulisan aku..

K lah.. Cukup2 lab Bebel sorang2 memalam bute nie.. Night peeps..

1 Luahan (Sila klik di sini untuk menambah ulasan):

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Apa di fikiran anda...?